Jobba hos oss

blue sea

Välkommen ombord hos oss!

Hos oss är den ena dagen inte lik den andra. Vissa fartyg kommer och går regelbundet, men majoriteten kommer med någon veckas förvarning. Väder och vind ställer också till det ibland. Det är inte lätt att alltid förutsäga hur verksamheten ser ut. 

Arbetsvardagen då? Den är lika varierad. Om du kör maskiner, kör du många olika typer. Ena dagen är det truck, nästa dag är det hjullastare eller reachstacker. Eller kanske kör du hamnkran? Det finns mycket annat också. Jobbar du på båt kan du ena dagen vara signalist, kranförarens förlängda arm på fartyget och nästa dag står du på kajen och slingar på virkespaket.

Sist men inte minst - du jobbar med havsutsikt varje dag! Även om vi medger att det är som härligast att jobba de dagar när solen tittar fram, så finns det en charm i att arbeta de dagar då det blåser, snöar eller regnar. Då värmer kaffestunderna med de bästa arbetskamraterna lite extra.

Du träffar oss vid kanten av havet. En bit ut från stadskärnan i Kalix, Luleå, Piteå och Skellefteå.

Vår arbetsmiljöpolicy

ShoreLink-koncernen arbetar aktivt för en god och säker arbetsmiljö. Arbetsmiljöarbetet omfattar all verksamhet och medarbetarens totala arbetssituation där både fysiska, psykiska och sociala aspekter beaktas. Målsättningen är att skapa en arbetsplats som upplevs säker och stimulerande för alla medarbetare.